Vihreä tee, Sencha Green Tea, 30 g

4,10

Kevään hennoista teelehdistä kerätty vihreä Sencha-tee ihastuttaa herkällä aromikkuudellaan. Tämä korkealaatuinen japanilainen tee on maultaan vihreiden teelaatujen pehmeästä päästä ja väriltään kultaan taittava lämmin vihreä. Sencha-luomutee on laadukkaan teen ystävän klassinen ja syystä arvostettu valinta.

Pakkaus sisältää 20 biohajoavaa teepussia.

Varasto loppu

Tilaa tuotteen saapumisilmoitus

Tuotetunnus (SKU): 60172-1 Osastot: , , , , ,

Kuvaus

Vihreä Sencha-tee on japanilainen korkealaatuinen tee, jonka maku on “tavallista” vihreää teetä pehmeämpi ja täyteläisempi.

English Tea Shop on ylpeästi itsenäinen yritys ja kulkee vastavirtaan luomun keskittyessä entistä isompien toimijoiden käsiin. Sillä on markkinoiden ainoana käsissään koko teentuotannon prosessi teeviljelmistä jatkojalostukseen ja pakkaamiseen. Teehuutokauppojen sijaan teet viljellään yhteistyössä omien sopimusviljelijöiden kanssa. Näin viljelijöille voidaan maksaa avokätisemmät korvaukset, jotka English Tea Shopilla ovatkin aina Reilun Kaupan sertifiointia korkeammalla tasolla. Luomuteen viljely on viljelijälle kannattavampaa, ja suojelee niin viljelijöitä kuin teen ystäviä torjunta-ainejäämiltä. Omien viljelijöiden käyttö on mahdollistanut myös teen laadun jatkuvan kehityksen.

English Tea Shopin valikoima pitää sisällään ympärivuotisten tuotteiden lisäksi myös runsaasti juhlasesonkeihin sopivia tuotteita, kuten teejoulukalentereita sekä lahjapakkauksia moneen lähtöön.

Ainesosat: Luomu vihreä tee 100%. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Haudutus: 2-3 min (80°C).

Alkuperämaa / pakkausmaa: Sri Lanka

Valmistaja: English Tea Shop

Luomusertifikaatti: LK-BIO-149

Vuodesta 2022 lähtien kaikki English Tea Shopin pakkaukset ovat 100 % muovittomia sekä kierrätettäviä. Tavalliset – sekä pyramidipussit ovat biohajoavia ja ne voi kierrättää biojätteeseen (ei kotikompostiin). Ulkopakkaukset on valmistettu metallista tai kartongista, ilman muovia tai niittejä.

Saatat myös pitää...