Inkiväärimehu, 237 ml

8,95

Ihana inkivääri! Nauti tätä mausteisen kirpeää mehua sellaisenaan, smoothieissa tai käytä ruoanlaitossa. Yhdestä pullosta 8 shottia.

2 varastossa

Kuvaus

100 % inkiväärimehu. Tämä mehu on puristettu ihka oikeista inkiväärinjuurista, ilman turhia aromeja tai tiivistettä. Inkiväärimehu maistuu sellaisenaan shoitteina, ruoanlaitossa tai lisänä smoothieissa. Voit myös käyttää inkiväärimehua tuoreen inkiväärin tavoin, mutta ilman raastamista ja pilkkomista. Pullo säilyy 3kk jääkaapissa avattuna.

The Ginger People on nimensä mukaisesti erikoistunut erilaisiin inkiväärituotteisiin: kaikkea inkivääristä – luonnollisesti. Tuoteperheestä löytyvät makeat inkiväärisiirapit ja hillot, makeiset sekä raikkaat inkiväärijuomat. The Ginger People suosii tuotteiden valmistuksessa perinteisiä menetelmiä sekä aitoja makuja aromien ja makusiirappien sijaan. Ihastu inkivääriin!

Ainesosat: Inkivääri (99%), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).

Ravintosisältö: Energia 80 kcal, 335 kJ, Rasva 1.0g , Rasva, tyydyttynyt 0g, Hiilihydraatit 18g (josta sokereita 2.0g), Kuitu 2.0g, Proteiini 2.0g, Suola 0.03g

Alkuperämaa: Fiji

Valmistaja: The Ginger People

Huomaathan, että inkivääriä ei suositella raskaana oleville tai suurina määrinä monilääkityille.

Saatat myös pitää...