Ale!

The Greatest Sips haudukelajitelma, 34 g

4,70

Tämä kaunis teepakkaus pitää sisällään neljä suosittua yrttihauduketta, sekä yhden luomuteen. Paketin kannessa olevan teepannun voi avata ja sisälle kirjoittaa tervehdyksen paketin saajalle. Pakkaus toimii siis mainiona kiitoksena tai korttina niin ystävälle, naapurille tai opettajalle, tai sen voi ojentaa vaikka äidille lahjaksi äitienpäivänä.

Kuvaus

English Tea Shop on ylpeästi itsenäinen yritys ja kulkee vastavirtaan luomun keskittyessä entistä isompien toimijoiden käsiin. Sillä on markkinoiden ainoana käsissään koko teentuotannon prosessi teeviljelmistä jatkojalostukseen ja pakkaamiseen. Teehuutokauppojen sijaan teet viljellään yhteistyössä omien sopimusviljelijöiden kanssa. Näin viljelijöille voidaan maksaa avokätisemmät korvaukset, jotka English Tea Shopilla ovatkin aina Reilun Kaupan sertifiointia korkeammalla tasolla. Luomuteen viljely on viljelijälle kannattavampaa, ja suojelee niin viljelijöitä kuin teen ystäviä torjunta-ainejäämiltä. Omien viljelijöiden käyttö on mahdollistanut myös teen laadun jatkuvan kehityksen.

English Tea Shopin valikoima pitää sisällään ympärivuotisten tuotteiden lisäksi myös runsaasti juhlasesonkeihin sopivia tuotteita, kuten teejoulukalentereita sekä lahjapakkauksia moneen lähtöön.

Ainesosat: Green Rooibos, Pomegranate & Blueberry: Luomu vihreä rooibos -yrttihauduke hibiskuksella, granaattiomenalla ja passionhedelmällä. Ainesosat: Luomu vihreä rooibos (64%), luomu hibiskus (19%), luomu granaattiomena (6%), luomu passionhedelmänkukka (5,5%), luontaiset aromit (5%), luomu mustikka (0,5%). Haudutusaika: 4-5 min.

Turmeric (Curcuma), Ginger & Lemongrass: Luomu yrttihauduke inkiväärillä, kurkumalla, sitruunaruoholla, lakritsinjuurella, mausteneilikalla, sitruunalla, kardemummalla, pippurilla ja juustokuminansiemenillä. Ainesosat: Luomu inkivääri (30%), luomu kurkuma (30%), luomu sitruunaruoho (14%), luomu lakritsinjuuri (7%), luomu mausteneilikka (6%), luomu sitruunankuori (4%), luomu kardemumma (4%), luomu mustapippuri (3%), luomu juustokuminansiemen (2%). Sisältää lakritsia – kohonneesta verenpaineesta kärsivien henkilöiden on vältettävä tuotteen liiallista nauttimista. Haudutusaika: 3-4 min.

Green Sencha, White Tea & Matcha: Luomu sencha, valkoinen tee ja matcha. Ainesosat: Luomu sencha (61%), luomu valkoinen tee (30%), luomu matchajauhe (9%). Haudutusaika: 2-3 min.

Beetroot, Ginger & Curry Leaves: Luomu yrttihauduke punajuurella, porkkanalla, inkiväärillä, currynlehdellä ja persiljalla. Ainesosat: Luomu punajuuri (41%), luomu porkkana (23%), luomu inkivääri (15%), luomu currynlehti (15%), luomu persilja (6%). Haudutusaika: 4-5 min.

Ceylon Cinnamon: Luomu yrttihauduke kanelilla, inkiväärillä ja kardemummalla. Ainesosat: Luomu kaneli (90%), luomu inkivääri (6%), luomu kardemumma (4%). Haudutusaika: 3-5 min. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Alkuperämaa Sri Lanka

Luomusertifikaatti: LK-BIO-149

Vuodesta 2022 lähtien kaikki English Tea Shopin pakkaukset ovat 100 % muovittomia sekä kierrätettäviä. Tavalliset – sekä pyramidipussit ovat biohajoavia ja ne voi kierrättää biojätteeseen (ei kotikompostiin). Ulkopakkaukset on valmistettu metallista tai kartongista, ilman muovia tai niittejä.