Ale!

The Perfect Grade haudukelajitelma, 34 g

4,70

Tämä kaunis teepakkaus pitää sisällään kolme suosittua yrttihauduketta, sekä kaksi luomuteetä. Paketin kannessa olevan teepannun voi avata ja sisälle kirjoittaa tervehdyksen paketin saajalle. Pakkaus toimii siis mainiona kiitoksena tai korttina niin ystävälle, naapurille tai opettajalle, tai sen voi ojentaa vaikka äidille lahjaksi äitienpäivänä.

Kuvaus

English Tea Shop on ylpeästi itsenäinen yritys ja kulkee vastavirtaan luomun keskittyessä entistä isompien toimijoiden käsiin. Sillä on markkinoiden ainoana käsissään koko teentuotannon prosessi teeviljelmistä jatkojalostukseen ja pakkaamiseen. Teehuutokauppojen sijaan teet viljellään yhteistyössä omien sopimusviljelijöiden kanssa. Näin viljelijöille voidaan maksaa avokätisemmät korvaukset, jotka English Tea Shopilla ovatkin aina Reilun Kaupan sertifiointia korkeammalla tasolla. Luomuteen viljely on viljelijälle kannattavampaa, ja suojelee niin viljelijöitä kuin teen ystäviä torjunta-ainejäämiltä. Omien viljelijöiden käyttö on mahdollistanut myös teen laadun jatkuvan kehityksen.

English Tea Shopin valikoima pitää sisällään ympärivuotisten tuotteiden lisäksi myös runsaasti juhlasesonkeihin sopivia tuotteita, kuten teejoulukalentereita sekä lahjapakkauksia moneen lähtöön.

Ainesosat: Calm Me: Luomu yrttihauduke kanelilla, piparmintulla, lakritsinjuurella ja laventelilla. Ainesosat: Luomu kaneli (40%), luomu piparminttu (31%), luomu lakritsinjuuri (15%), luomu laventelinkukka (14%). Sisältää lakritsia – kohonneesta verenpaineesta kärsivien henkilöiden on vältettävä tuotteen liiallista nauttimista. Haudutusaika: 3-5 min.

Revive Me: Luomu valkoinen tee moringalla, kanelilla, ruusunmarjalla ja ginsengillä. Ainesosat: Luomu valkoinen tee (36%), luomu moringa (19%), luomu kaneli (12%), luomu ruusunmarja (10%), luomu sitruunaruoho (8%), luomu viherminttu (8%), luomu nokkonen (5%), luomu ginseng (2%). Haudutusaika: 1-2 min.

Mighty Matcha: Luomu vihreä tee paahdetulla riisillä, kaakaolla, matella ja matchalla. Ainesosat: Luomu vihreä tee (48%), luomu paahdettu riisi (16%), luomu kaakao (16%), luomu mate (12%), luomu matcha (6%), luontainen aromi (2%). Haudutusaika: 2-3 min.

Intense Chai: Luomu yrttihauduke kanelilla, inkiväärillä, kurkumalla, kardemummalla, mausteneilikalla, fenkolilla, pippurilla ja lakritsinjuurella. Ainesosat: Luomu kaneli (44%), luomu inkivääri (19%), luomu kurkuma (7%), luomu kardemumma (6%), luomu fenkoli (6%), luomu mustapippuri (6%), luomu mausteneilikka (5%), luomu latritsinjuuri (5%), luontainen kaneliaromi (2%). Sisältää lakritsia – kohonneesta verenpaineesta kärsivien henkilöiden on vältettävä tuotteen liiallista nauttimista. Haudutusaika: 3-5 min.

Super Berries: Luomu hibiskus-yrttihauduke rooiboksella, mansikalla, mustikalla ja vadelmalla. Ainesosat: Luomu hibiskus (63%), luomu rooibos (19%), luontaiset aromit (5%), luomu viherminttu (4%), luomu vadelma (3%), luomu mansikka (3%), luomu mustikka (3%). Haudutusaika: 4-5 min. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Alkuperämaa Sri Lanka

Luomusertifikaatti: LK-BIO-149

Vuodesta 2022 lähtien kaikki English Tea Shopin pakkaukset ovat 100 % muovittomia sekä kierrätettäviä. Tavalliset – sekä pyramidipussit ovat biohajoavia ja ne voi kierrättää biojätteeseen (ei kotikompostiin). Ulkopakkaukset on valmistettu metallista tai kartongista, ilman muovia tai niittejä.