Ale!

The Ultimate Tea Collection teelahjapakkaus, 94 g

9,95

Parasta ennen 19.11.2023.

English Tea Shopin luomu teelajitelma sisältää valikoiman suosituimpia teemakujamme!

Kuusi erilaista teelaatua, yhteensä 48 teepussia.

17 varastossa

Kuvaus

Parasta ennen 19.11.2023.

English Tea Shop on ylpeästi itsenäinen yritys ja kulkee vastavirtaan luomun keskittyessä entistä isompien toimijoiden käsiin. Sillä on markkinoiden ainoana käsissään koko teentuotannon prosessi teeviljelmistä jatkojalostukseen ja pakkaamiseen. Teehuutokauppojen sijaan teet viljellään yhteistyössä omien sopimusviljelijöiden kanssa. Näin viljelijöille voidaan maksaa avokätisemmät korvaukset, jotka English Tea Shopilla ovatkin aina Reilun Kaupan sertifiointia korkeammalla tasolla. Luomuteen viljely on viljelijälle kannattavampaa, ja suojelee niin viljelijöitä kuin teen ystäviä torjunta-ainejäämiltä. Omien viljelijöiden käyttö on mahdollistanut myös teen laadun jatkuvan kehityksen.

English Tea Shopin valikoima pitää sisällään ympärivuotisten tuotteiden lisäksi myös runsaasti juhlasesonkeihin sopivia tuotteita, kuten teejoulukalentereita sekä lahjapakkauksia moneen lähtöön.

Ainesosat:

English Breakfast: Luomu musta tee* 100%. Haudutusaika 3-4 min.

Earl Grey: Luomu musta Ceylon-tee* 95%, luomu bergamottiöljy 5%. Haudutusaika: 3-4 min.

Pure Green Tea: Luomu vihreä tee* 100%. Haudutusaika: 2-3 min.

Lemongrass, Citrus & Ginger: Luomu sitruunaruoho 49%, Luomu appelsiininkuori 24%, luomu inkivääri 22%, luomu limeöljy 2,5%, luomu mandariiniöljy 2,5%. Haudutusaika: 3-4 min.

Super Berries: Luomu hibiskus 63%, luomu rooibos 19%, luontaiset aromit 5%, luomu viherminttu 4%, luomu vadelma 3%, luomu mansikka 3%, luomu mustikka 3%. Haudutusaika: 4-5 min.

Perfect Peppermint: Luomu piparminttu* 70%, luomu viherminttu* 30%. Haudutusaika: 2-3 min. *Tuotettu Reilun Kaupan ehtojen mukaisesti.

Alkuperämaa Sri Lanka

Luomusertifikaatti: LK-BIO-149

Vuodesta 2022 lähtien kaikki English Tea Shopin pakkaukset ovat 100 % muovittomia sekä kierrätettäviä. Tavalliset – sekä pyramidipussit ovat biohajoavia ja ne voi kierrättää biojätteeseen (ei kotikompostiin). Ulkopakkaukset on valmistettu metallista tai kartongista, ilman muovia tai niittejä.

30 päivän alin hinta 9,95 €

Saatat myös pitää...