Kuvaus
Vuonna 1980 perustettu espanjalainen Torras on erikoistunut sokerittomien suklaiden valmistukseen ja vuosikymmenien työ todella maistuu tuotteissa; monikaan ei maista eroa tavalliseen suklaaseen. Torrasin makeuttaa suussa sulavat suklaansa erytritolilla, stevialla, maltitolilla tai inuliinilla.
Aineosat: Kaakaomassa, makeutusaineet (erytritoli, stevioglykosidit (0,027 %)), kaakaovoi, inuliini, rasvaton kaakaojauhe, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), luontainen vanilja-aromi. Saattaa sisältää jäämiä maidosta ja pähkinöistä. Kaakaopitoisuus väh. 60 %.
Ravintoarvot/100g: energia 1746 kJ (424 kcal), rasva 38,0 g (josta tyydyttynyttä 23,0 g), hiilihydraatit 34,0 g (josta sokereita 0,5 g), ravintokuitu 17,0 g, proteiini 7,0 g, suola 0,090 g.
Alkuperämaa: Espanja