Kuvaus
Torrasin tummat, 52 % luomulaatuiset suklaanapit leivontaan!
Vuonna 1980 perustettu espanjalainen Torras on erikoistunut sokerittomien suklaiden valmistukseen ja vuosikymmenien työ todella maistuu tuotteissa; monikaan ei maista eroa tavalliseen suklaaseen. Torrasin makeuttaa suussa sulavat suklaansa erytritolilla, stevialla, maltitolilla tai inuliinilla.
Ainesosat: Ruokosokeri*, kaakaomassa*, kaakaovoi*, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), luontainen vanilja-aromi. Saattaa sisältää jäämiä maidosta ja pähkinöistä. *luomutuotantoa. Kaakaopitoisuus väh. 52 %.
Ravintoarvot/100g: energia 2281 kJ (547 kcal), rasva 35,0 g (josta tyydyttynyttä 22,0 g), hiilihydraatit 50,0 g (josta sokereita 47,0 g), ravintokuitu 6,0 g, proteiini 5,2 g, suola 0,020 g.
Alkuperämaa: Espanja