Valkoinen tee, White Tea, Matcha & Cinnamon, 35g

4,10

Englsh Tea Shopin White Tea, Matcha & Cinnamon-luomuteessä yhdistyvät hienovarainen kiinalainen valkoinen tee ja japanilainen matcha-jauhe sekä laadukkain Ceylonin kaneli. Lämmittävän teejuoman maku on kevyesti ruohoinen ja makea.

Pakkaus sisältää 20 biohajoavaa pussia.

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 62284-1 Osastot: , , , , , ,

Kuvaus

English Tea Shop on ylpeästi itsenäinen yritys ja kulkee vastavirtaan luomun keskittyessä entistä isompien toimijoiden käsiin. Sillä on markkinoiden ainoana käsissään koko teentuotannon prosessi teeviljelmistä jatkojalostukseen ja pakkaamiseen. Teehuutokauppojen sijaan teet viljellään yhteistyössä omien sopimusviljelijöiden kanssa. Näin viljelijöille voidaan maksaa avokätisemmät korvaukset, jotka English Tea Shopilla ovatkin aina Reilun Kaupan sertifiointia korkeammalla tasolla. Luomuteen viljely on viljelijälle kannattavampaa, ja suojelee niin viljelijöitä kuin teen ystäviä torjunta-ainejäämiltä. Omien viljelijöiden käyttö on mahdollistanut myös teen laadun jatkuvan kehityksen.

English Tea Shopin valikoima pitää sisällään ympärivuotisten tuotteiden lisäksi myös runsaasti juhlasesonkeihin sopivia tuotteita, kuten teejoulukalentereita sekä lahjapakkauksia moneen lähtöön.

Ainesosat: Valkoinen tee* 56%, kaneli* 32%, matcha-teejauhe* 10%, inkivääri* 2%. *luomutuotantoa. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Haudutus: 2-3 min (80°C).

Alkuperämaa / pakkausmaa: Sri Lanka

Valmistaja: English Tea Shop

Luomusertifikaatti: LK-BIO-149

Vuodesta 2022 lähtien kaikki English Tea Shopin pakkaukset ovat 100 % muovittomia sekä kierrätettäviä. Tavalliset – sekä pyramidipussit ovat biohajoavia ja ne voi kierrättää biojätteeseen (ei kotikompostiin). Ulkopakkaukset on valmistettu metallista tai kartongista, ilman muovia tai niittejä.

Saatat myös pitää...