Valkosipuli-villiyrtti patonki jauhoseos Ketomo Food, 120 g

9,80

Ketomon Valkosipuli-villiyrtti patonkijauhoista valmistat helposti patongin.
Lisää vain vesi ja paista patonki uunissa. Patonkijauhoseos on luontaisesti gluteeniton ja vähähiilihydraattisempi vaihtoehto perinteiseen patonkiin verrattuna. Ei sisällä viljaa eikä hiivaa.
Tuote sopii erinomaisesti ketogeeniseen ruokavalioon! Valmistat helposti maukkaan patongin Ketomon patonkijauhoista.

3 varastossa

Kuvaus

Ketomon valmisseoksilla loihdit vähähiilihydraattiset ja täyttävät herkut arkeen ja juhlaan, helposti ja nopeasti. Miltä kuulostaa pizzapohja, jota ei tarvitse vaivata ollenkaan?
Kasvavasta tuoteperheestä löydät jauhoseokset vaikkapa suklaamuffineiden, valkosipuli-villiyrttipatongin tai lihapullien valmistukseen.

Kaikki Ketomon tuotteet ovat luontaisesti gluteenittomia, sokeroimattomia, lisäaineettomia, ja sopivat mainiosti myös keliaakikolle ja diabeetikolle.

Ainesosat: MANTELIJAUHO, psyllium, VALKUAISJAUHE (KANANMUNA), leivinjauhe, valkosipulijauhe (4%), ruohosipuli, nokkosen lehtijauhe (1%), merisuola. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Ravintoarvot/100g: energia 1782 kJ (429 kcal), rasva 34,0 g (josta tyydyttynyttä 2,6 g), hiilihydraatit 8,0 g (josta sokereita 0,0 g), ravintokuitu 20,0 g, proteiini 25,0 g, suola 2,500 g.

Käyttö: Kaada pussin sisältö kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Lisää jauhoseoksen joukkoon 1,7 dl kiehuvaa vettä. Sekoita hyvin. Kostuta kädet kylmällä vedellä ja muotoile taikinasta patonki leivinpaperille uunipellille. Tee halutessasi patonkiin viiltoja veitsellä. Paista uunissa 175 °C noin 50-60 min. Anna patongin vetäytyä hetki rauhassa paiston jälkeen.

Alkuperämaa: Suomi