Wellbeing Favourites teelajitelma, 68 g

16,95

Uutuus täynnä väriä ja makua! Riittoisa ja näyttävä pakkaus sisältää 40 pussia kehon ja mielen hyvinvointia tukevaa luomuteetä, viidessä eri maussa.

12 varastossa

Kuvaus

English Tea Shop on ylpeästi itsenäinen yritys ja kulkee vastavirtaan luomun keskittyessä entistä isompien toimijoiden käsiin. Sillä on markkinoiden ainoana käsissään koko teentuotannon prosessi teeviljelmistä jatkojalostukseen ja pakkaamiseen. Teehuutokauppojen sijaan teet viljellään yhteistyössä omien sopimusviljelijöiden kanssa. Näin viljelijöille voidaan maksaa avokätisemmät korvaukset, jotka English Tea Shopilla ovatkin aina Reilun Kaupan sertifiointia korkeammalla tasolla. Luomuteen viljely on viljelijälle kannattavampaa, ja suojelee niin viljelijöitä kuin teen ystäviä torjunta-ainejäämiltä. Omien viljelijöiden käyttö on mahdollistanut myös teen laadun jatkuvan kehityksen.

English Tea Shopin valikoima pitää sisällään ympärivuotisten tuotteiden lisäksi myös runsaasti juhlasesonkeihin sopivia tuotteita, kuten teejoulukalentereita sekä lahjapakkauksia moneen lähtöön.

Ainesosat: Pure Green Tea: Luomu vihreä tee (100%).

Chai Black Tea: Luomu musta tee (33%), luomu inkivääri (19%), luomu kaneli (13%), luomu mausteneilikka (8%), luomu kurkuma (7%), luomu muskottipähkinä (7%), luomu mustapippuri (6%), luomu muskottikukka (5%), luomu kardemumma (2%).

Lemongrass Citrus & Ginger: Luomu sitruunaruoho (49%), luomu appelsiininkuori (24%), luomu inkivääri (22%), luomu limearomi (2.5%), luomu mandariiniaromi (2.5%).

Shape Me: Luomu vihreä tee (54%), luomu kaneli (29%), luomu inkivääri (12%), luomu ginseng (1%), luomu acaimarja (4%). Happy Me: Luomu sitruunaruoho (38,5%), luomu omena (8%), luomu appelsiininkuori (16%), luomu inkiväärinjuuri (14%), luomu kardemumma (3%), luomu korianteri (7%), luomu kaneli (13%), luomu kehäkukan terälehti (0,5%). Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Alkuperämaa: Sri Lanka

Luomusertifikaatti: LK-BIO-149

Vuodesta 2022 lähtien kaikki English Tea Shopin pakkaukset ovat 100 % muovittomia sekä kierrätettäviä. Tavalliset – sekä pyramidipussit ovat biohajoavia ja ne voi kierrättää biojätteeseen (ei kotikompostiin). Ulkopakkaukset on valmistettu metallista tai kartongista, ilman muovia tai niittejä.