Tietoa meistä

Punnitse & Säästä on irtotuotteiden myyntiin erikoistunut myymäläketju, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1995. Ketjun mentyä konkurssiin helmikuussa 2020 Punnitse & Säästä-myymälät Tampereella ja Hämeenlinnassa siirtyivät Nopeat Naposteltavat Oy:lle, joka on osa Ikaalislaista perheyritystä. Koska haluamme palvella asiakkaitamme myös muualla Suomessa, perustimme myymälöiden lisäksi verkkokaupan, joka toimittaa tutut herkut ympäri Suomen – turvallisesti ja nopeasti.

Verkkokauppamme valikoimasta löydät luomulaatuiset pähkinät, kuivahedelmät, herkut ja laadukkaat ainekset ruoanlaittoon. Haluamme huomioida myös asiakkaat, jotka etsivät hivenen terveellisempiä vaihtoehtoja ruokavalioonsa. Myös erikoisruokavaliot ovat hyvin huomioituna kauppamme valikoimassa. Valtaosa tuotteistamme soveltuu kasvisruokavalioon, myös vegaanisten tuotteiden valikoimamme kasvaa alati.

Meille tärkeää on toimia luontoa ja ihmisiä kunnioittaen. Punnitse & Säästä -myymälöissä pyrimme kehittämään toimintaamme ekologisempia valintoja, luomua ja lähiruokaa painottaen – unohtamatta silti herkkuja, joista kauppamme ovat tulleet tunnetuksi.

Jos kaipaat jotain valikoimissamme aiemmin ollutta tuotetta, haluaisit ehdottaa jotain uutta tai sinulla on kysyttävää tuotteistamme – olethan yhteydessä Facebook-sivumme tai verkkokaupan yhteydenottolomakkeen kautta. Palautteesi on meille kultaakin kalliimpaa!

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä: Nopeat Naposteltavat Oy / Punnitse & Säästä, Rautatienkatu 25, 33100 Tampere.

Kampanja-aika: 1-31.12.2023.

Arvonnan kohde: 50 € lahjakortti Punnitse & Säästä verkkokauppaan

Arvomme kaikkien joulukuussa tilanneiden kesken yhden (1) viidenkymmenen euron (50 €) lahjakortin Punnitse & Säästä verkkokauppaan. Lahjakortti on voimassa 2.1.2025 asti. Lahjakorttia ei voi käyttää myymälässä. Lahjakortin voi käyttää mihin tahansa verkkokaupassa myytäviin tuotteisiin mukaanlukien alennetut tuotteet. Lahjakorttia ei voi yhdistää muihin etukoodeihin tai alennuskuponkeihin.

Arvonnan järjestää Nopeat Naposteltavat Oy / Punnitse & Säästä. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki joulukuun aikana verkkokaupastamme tilanneet. Jokainen tilaus on uusi arpa, riippumatta siitä onko henkilö tilannut jo aiemmin saman kuun aikana.

Kampanjaan voivat osallistua kaikki 18-vuotta täyttäneet ja Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt. Kampanjan järjestäjän työntekijät eivät ole oikeutettuja osallistumaan.

Arvonta suoritetaan 2.1.2024 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostiviestillä sekä tekstiviestillä. Jos emme ole tavoittaneet arvonnan voittajaa yhden (1) kuukauden kuluttua arvonnan suorittamisesta, arvomme palkinnolle uuden voittajan. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa, jolloin myös arvomme uuden voittajan. Lahjakortti toimitetaan voittajalle sähköpostitse voittajan hyväksyttyä palkinnon vastaanottaminen.

Nopeat Naposteltavat / Punnitse & Säästä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Kampanjan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi ylittää säännöissä mainitun palkinnon arvoa.

Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin. Henkilötietoja käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. Osallistuja vastaa osallistumisen, eli tilauksen yhteydessä antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta.

Instagram tai Facebook eivät ole millään tavalla osallisena arvonnassa.

Kysymykset arvontaan liittyen voi lähettää asiakaspalveluumme osoitteeseen: verkkokauppa@punnitse.fi

EtusivuTietoa meistä