Tietoa meistä

Punnitse & Säästä on irtotuotteiden myyntiin erikoistunut myymäläketju, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1995. Ketjun mentyä konkurssiin helmikuussa 2020 pelastimme myymälöistä kaksi, sillä uskomme yhä sen toimivaan peruskonseptiin. Haluamme tarjota laajan valikoiman luomuja pähkinöitä, kuivahedelmiä ja ruokakaapin peruskuivatavaraa, ja huomioida myös asiakkaat, jotka etsivät hivenen terveellisempiä herkkuja välipaloiksi. Myös erityisruokavaliot ovat huomioituna kaupan valikoimassa. Tuotteet voi ostaa paperipusseihin tai myös ekologisesti omiin astioihin zero waste -hengessä. Verkkokauppamme tuotteet pyrimme pakkaamaan luontoa säästäen.

Punnitse & Säästä -myymälöiden omistaja on Nopeat Naposteltavat Oy, joka on osa ikaalislaista perheyritystä, jonka yrittäjinä toimimme me, Anna ja Timo Saraketo. Vuonna 2014 kunnostimme ja avasimme uudelleen Ikaalisten Iso-Röyhiössä sijaitsevan perinteisen kyläkaupan, joka avattiin alun perin vuonna 1906. Punnitse & Säästä -myymälät asettuvat nyt osaksi tätä ketjua. Meille tärkeää on toimia luontoa ja ihmisiä kunnioittaen. Punnitse & Säästä -kaupoissa pyrimme tekemään jatkossa entistä ekologisempia valintoja luomua ja lähiruokaa painottaen, unohtamatta silti herkkuja, joista kauppamme ovat tulleet tunnetuksi.

Jos kaipaat jotain valikoimissamme aiemmin ollutta tuotetta, tai haluaisit ehdottaa jotain uutta, olethan yhteydessä Facebook-sivumme kautta. Palautteesi on meille tärkeä!

EtusivuTietoa meistä