Tietoa meistä

Punnitse & Säästä on irtotuotteiden myyntiin erikoistunut myymäläketju, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1995. Punnitse & Säästä myymäläketjun mentyä konkurssiin helmikuussa 2020 myymälät Tampereella ja Hämeenlinnassa siirtyivät Nopeat Naposteltavat Oy:lle. Koska haluamme palvella asiakkaitamme myös muualla Suomessa, perustimme myymälöiden lisäksi verkkokaupan, joka toimittaa tutut herkut ympäri Suomen – turvallisesti ja nopeasti.

Verkkokauppamme valikoimasta löydät luomulaatuiset pähkinät, kuivahedelmät, herkut ja laadukkaat ainekset ruoanlaittoon. Haluamme huomioida myös asiakkaat, jotka etsivät hivenen terveellisempiä vaihtoehtoja ruokavalioonsa. Myös erikoisruokavaliot ovat hyvin huomioituna kauppamme valikoimassa. Valtaosa tuotteistamme soveltuu kasvisruokavalioon, myös vegaanisten tuotteiden valikoimamme kasvaa alati.

Meille tärkeää on toimia luontoa ja ihmisiä kunnioittaen. Punnitse & Säästä -myymälöissä pyrimme kehittämään toimintaamme ekologisempia valintoja, luomua ja lähiruokaa painottaen – unohtamatta silti herkkuja, joista kauppamme ovat tulleet tunnetuksi.

Jos kaipaat jotain valikoimissamme aiemmin ollutta tuotetta, haluaisit ehdottaa jotain uutta tai sinulla on kysyttävää tuotteistamme – olethan yhteydessä Facebook-sivumme tai verkkokaupan yhteydenottolomakkeen kautta. Palautteesi on meille kultaakin kalliimpaa!

EtusivuTietoa meistä