Vihreä tee, mansikka, Clipper, 40 g

5,20

Clipperin mansikkainen vihreä tee on herkullinen sekoitus Reilun kaupan sertifioitua ja luomulaatuista puhdasta vihreää teetä sekä sopivasti makeaa mansikkaa.
Korkealaatuinen vihreä tee viljellään Reilun kaupan luomutiloilla Intiassa ja Kiinassa.

4 varastossa

Kuvaus

Clipper on maailman suurin Reilun kaupan teebrändi, jonka teevalikoimasta löytyy suosikki jokaiselle! Clipper on sitoutunut kestäviin arvoihin ja läpinäkyvään teentuotantoprosessiin. Clipperin teessä käytetään aina vain luonnonmukaisesti viljeltyjä ainesosia eikä koskaan mitään keinotekoista.

Kaikki Clipper-teet valmistetaan ja pakataan Englannissa Clipperin omassa hiilineutraalissa teetehtaassa. Jopa 98 % tehdasjätteistä kierrätetään ja osa teejätteistä käytetään vihreän energian tuottamiseen.

Reilun kaupan merkki takaa, että edistät teenviljelijöiden ja -poimijoiden sekä heidän perheidensä toimeentuloa, tasa-arvoa ja yhdenvertaisia mahdollisuuksia. Reilu kauppa varmistaa, että teenviljelijöille maksetaan reilu korvaus työstään.

Clipperin teepussit ovat valkaisemattomia ja valmistettu kasvipohjaisista materiaaleista.

Ainesosat: Vihreä tee*, luontainen mansikka-aromi* (6%), mansikan paloja* (1%), luontainen vadelma-aromi. *Luomuviljelty.

Käyttöohje: Käytä aina raikasta vettä valmistaessasi teetä. Kaada kiehuva vesi teepussin päälle, anna hautua 1-3 minuuttia.
Pakkaus on täysin kierrätettävä.

Alkuperämaa: Iso-Britannia

Valmistaja: Clipper