Kuvaus
Anjan Luontoherkun astetta terveellisemmät makeiset ovat kotimaisten pienyritysten vakuuttavia taidonnäytteitä, joissa makuhermoja kutkuttavat puhtaat ja luonnolliset raaka-aineet. Luontoherkuissa herkuissa ei toden totta ole mitään ylimääräistä, niissä eivät lisäaineet liehakoi tai säilöntäaineet säpise. Speltistä valmistettu Anjan salmiakkilakritsi on makeutettu täysruokosokerilla – toiselta nimeltään intiaanisokerilla. Lakupalat maistuvat juuri sopivan makealta ja täyteläiseltä ja ovat suutuntumaltaan pehmoisen sitkeitä, sopivalla salmikin suolaisuudella höystettynä.
Ainesosat: Luomuspeltti, täysruokosokeri, sokerisiirappi, elintarvikemelassi, salmiakki, lakritsiuute, kristallisuola, kasvihiili, anisöljy.
Ravintoarvot/ 100 g: Energia 1322 KJ/ 316 kcal, hiilihydraatit 74 g (joista sokereita 48 g), rasvaa 0,6 g (josta tyydyttynyttä 0 g), proteiini 4,3 g, suola 0,5 g.
Alkuperämaa: Suomi
Valmistuttaja: Anjan Luontoherkku







