Hauduke, Happy Me, 30g

4,10

Ilahduttava teehetki! Tämä kofeiiniton English Tea Shopin luomuhauduke saa makunsa raikkaasta sitruunaruohosta, lempeästä omenasta ja virkistävästä appelsiininkuoresta pehmeiden mausteiden kera.

Löydät Happy Me-haudukkeen myös osana Your Wellness, Women’s Wellness, Because You’re Amazing ja Everyday Wellness-teelajitelmia.

Pakkaus sisältää 20 biohajoavaa teepussia.

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 60096 Osastot: , , , , , ,

Kuvaus

Happy Me – pysähdy hetkeksi luomuteen äärelle. Ilostuta arkeasi tuoksuttelemalla raikkaita aromeja, aisti mausteisen hedelmäisen teen trooppisen kesäinen lämpö kuin auringonsäteet tuikkimassa suljettuja silmäluomia vasten. Teen lempeys voi luoda jopa hymyn huulille – kokeile ja ilahdu!

English Tea Shop on ylpeästi itsenäinen yritys ja kulkee vastavirtaan luomun keskittyessä entistä isompien toimijoiden käsiin. Sillä on markkinoiden ainoana käsissään koko teentuotannon prosessi teeviljelmistä jatkojalostukseen ja pakkaamiseen. Teehuutokauppojen sijaan teet viljellään yhteistyössä omien sopimusviljelijöiden kanssa. Näin viljelijöille voidaan maksaa avokätisemmät korvaukset, jotka English Tea Shopilla ovatkin aina Reilun Kaupan sertifiointia korkeammalla tasolla. Luomuteen viljely on viljelijälle kannattavampaa, ja suojelee niin viljelijöitä kuin teen ystäviä torjunta-ainejäämiltä. Omien viljelijöiden käyttö on mahdollistanut myös teen laadun jatkuvan kehityksen.

English Tea Shopin valikoima pitää sisällään ympärivuotisten tuotteiden lisäksi myös runsaasti juhlasesonkeihin sopivia tuotteita, kuten teejoulukalentereita sekä lahjapakkauksia moneen lähtöön.

Ainesosat: Sitruunaruoho* 34%, omena* 22%, appelsiininkuori* 14%, inkiväärinjuuri* 12%, kardemumma* 8%, korianteri* 4%, kaneli* 4%, kehäkukan terälehti* 2%. *luomutuotantoa. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Haudutus: 3-5 min (80°C).

Alkuperämaa: Sri Lanka

Valmistaja: English Tea Shop

Luomusertifikaatti: LK-BIO-149

Saatat myös pitää...