Inkiväärikaramelli kurkuma, Gin Gins, 60 g

5,95

Tujaus aidon inkiväärin poltetta ja terveellistä kurkumaan karkin muodossa! Suosikkikarkeissa on pureskeltava, sopivasti sitkeä rakenne ja raikas maku. Lisäaineeton, gluteeniton ja vegaaninen.

4 varastossa

Kuvaus

Gin Gins inkiväärikaramelli on kurkumalla maustettu pehmoinen karamelli, jossa maistuu mukavasti inkiväärin polte. Pehmeän pureskeltava koostumus on miellyttävä ja aito inkivääri kutkuttelee kurkkua mukavasti. Lisäaineeton, gluteeniton ja vegaaninen. Karkit sisältävät aitoa kurkumaa 19% ja inkivääriä 16%.

The Ginger People on perheyritys, maailman palkituin inkivääribrändi, sekä Yhdysvaltojen johtava täysin luonnollisen ja luomulaatuisen inkiväärin tuottaja.

Huomaathan, että inkivääriä ei suositella raskaana oleville.

Ainesosat: Ruokosokeri, tapiokasiirappi, kurkuma (19%), inkivääri (16%), tapiokatärkkelys. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään soijaa ja maapähkinöitä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään soijaa ja maapähkinöitä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Ravintoarvot/ 100 g: Energia kcal: 361, energia kJ: 1510, rasva g: 2.2g , rasva, tyydyttynyt 0.8 g, hiilihydraatit: 84.8g – josta sokereita: 52.6 g, kuitu 0, proteiini 0.5g,  suola: 0.03 g.

Alkuperämaa/ pakkausmaa: Indonesia

Valmistaja: The Ginger People