Kuvaus
Tiesitko, että makea taateli kuuluu palmukasvien sukuun?
Luontaisesti makea, karamellimainen taateli ei lisättyä sokeria kaipaa! Toffeemaista taatelia käytetään perinteisesti makeaan leivontaan- erityisesti joulun ajan leivonnaisiin – mutta se taipuu oivallisesti myös suolaisiin ruokiin. Kokeile lisätä taatelia salaatin joukkoon tai vaikkapa suolaiseen piirakkaan. Taatelit ovat makeutensa ansiosta myös mainio vaihtoehto tavallisille makeisille.
Taateli sisältää paljon energiaa, mutta vain vähän rasvaa. Taateleilla herkutellessa tulet popsineeksi myös kuitua, K-vitamiinia, fosforia, kalsiumia ja pieniä määriä rautaa. Tiesitkö, että taateli sisältää myös elimistölle välttämätöntä kaliumia?
Ainesosat: Kivetön taateli*. *luomutuotantoa. Säilytettävä kuivassa ja viileässä! Ei keinotekoisia lisäaineita tai säilöntäaineita. Saattaa sisältää jäämiä taatelinkivistä.
Ravintoarvot/100 g: energia 1290 kJ (305 kcal), rasva 0,5 g (josta tyydyttynyttä 0,0 g), hiilihydraatit 69,0 g (josta sokereita 69,0 g), ravintokuitu 7,1 g, proteiini 2,5 g, suola 0,010 g.
Alkuperämaa: Tunisia
Pakattu samassa tilassa, jossa käsitellään pähkinöitä, siemeniä, rikkidioksidia, soijaa, maitoa ja gluteenia sisältäviä tuotteita.