Nokkos-yrtti-shampoo 200ml

8,90

Kotimaisen luomunokkosen ja rosmariinin eteerisen öljyn tehokkaita antioksidantteja ja ravinteita sisältävä shampoo vahvistaa hiuksia ja hoitaa hiuspohjaa, jättäen hiukset puhtaiksi, pehmeiksi ja kiiltäviksi. Sopii kaikille hiustyypeille. Pullo ilman korkkia on 100% kierrätysmuovista.

4 varastossa

Kuvaus

Vahvistamaan hiuksia ja tervettä hiuspohjaa. Jättää hiukset puhtaiksi, pehmeiksi ja kiiltäviksi. Sopii kaikille hiustyypeille. Kotimaisen luomunokkosen ja rosmariinin eteerisen öljyn tehokkaita antioksidantteja ja vitamiineja sisältävä shampoo. Vahvistaa hiuksia ja tervettä hiuspohjaa. Sisältää myös kotimaista luomukehäkukkauutosta, joka elvyttää niin hiusten kuin hiuspohjankin kuntoa.

Ainesosat: Aqua (Vesi), Sodium Laureth Sulfate (Natriumlauryylisulfaatti), Cocamide DEA (Kookosamidi DEA), Disodium Cocoamphodiacetate (Dinatrium kookosamfodiasetaatti), *Alcohol denat. (Alkoholi denat.), *Urtica dioica (Nokkonen) lehtiuutos, *Hypericum perforatum (Mäkikuisma) kukkauutos, *Calendula officinalis (Kehäkukka) kukkauutos, Olea europaea (Oliivi) lehtiuute, Rosmarinus officinalis (Rosmariini) eteerinen öljy, Cocamidopropyl Betaine (Kookosamidopropyylibetaiini), Panthenol (Pantenoli), Sodium Benzoate (Natriumbentsoaatti), Citric Acid (Sitruunahappo), Ammonium Chloride (Ammoniumkloridi), Sodium Chloride (Natriumkloridi), Glycerin (Glyseriini), Coconut Acid (Kookoshappo), Caramel (Sokerikulööri), Menthol (Mentoli).
*Luomua

Käyttöohje: Hiero kosteisiin hiuksiin ja päänahkaan, huuhtele hyvin.

Valmistaja: Frantsilan luomuyrttitila

Alkuperämaa: Suomi

Saatat myös pitää...