Superfood luomuhedelmäsekoitus

1,9917,90

Kuitua ja ravintoaineita! Superfood-hedelmäsekoitus koostuu viidestä kuitupitoisesta ja ravinteikkaasta marjasta ja hedelmästä. Superfood-sekoitus maistuu aamupalalla, iltapäivän nopeana välipalana sekä taipuu myös mainiosti leivontaan ja ruoanlaittoon.

Klikkaa valikosta haluamasi pakkauskoko. Suurempi pakkauskoko – edullisempi hinta. Säästät eurojen lisäksi myös pakkausjätettä ja luontokin kiittää!

Herkullinen hedelmäsekoitus on luomulaatuinen, lisäaineeton ja makeuttamaton.

Kuvaus

Herkullinen superfood-sekoitus pullollaan hyviä ravintoaineita!

Mitä saadaan kun yhteen sekoitetaan inka- ja gojimarjoja, viikunoita, taateleita ja mulpereita? Vastauksena on kenties ravintorikkain ja herkullisin superfood-sekoitus, joka myös maistuu taivaalliselta!

Nauti sellaisenaan tai sekoita esim. pähkinöiden ja siementen kanssa välipalaksi. Sopii hyvin myös myslien  joukkoon, ruoanlaittoon sekä leivontaan.

Kuivatut luomuhedelmät ja -marjat ovat lisäaineettomia naposteltavia. Niissä on paljon vitamiineja sekä kivennäis- ja hivenaineita, joten saat herkutellessasi annoksen terveellistä energiaa! Luomulaatuiset hedelmät ja marjat ovat tummempia ja usein maukkaampia kuin ei-luomut, sillä luomussa ei käytetä lainkaan rikkidioksidia tummumisen estämiseksi.

Ainesosat: Viikuna*, taateli*, mulperi*, inkamarja*, gojimarja*, riisijauho*. *luomutuotantoa. Säilytettävä kuivassa ja viileässä. Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä, maapähkinästä, seesamista, maidosta, laktoosista, soijasta, rukiista, vehnästä ja gluteenista.

Ravintoarvot/100g: energia 1250 kJ (296 kcal), rasva 0,9 g (josta tyydyttynyttä 0,2 g), hiilihydraatit 65,9 g (josta sokereita 54,7 g), ravintokuitu 10,8 g, proteiini 4,7 g, suola 0,080 g.

Alkuperämaa: Alankomaat

Pakattu samassa tilassa, jossa käsitellään pähkinöitä, siemeniä, manteleita, sulfiitteja, gluteenia, viljoja, soijaa, maitoa ja laktoosia sisältäviä tuotteita.

Lisätiedot

Koko

1 kg, 100g, 300g, 500g