Luumu, luomu

4,9949,90

Hyvän olon hedelmä – luumu! Luomulaatuinen luumumme ei sisällä lainkaan lisättyä sokeria – vain hedelmän oma sokeri. Luumu ei myöskään sisällä hedelmän kiveä ja se jos mikä tekee napostelusta vaivatonta ja nautinnollista! Klikkaa valikosta haluamasi pakkauskoko. 

Tuotetunnus (SKU): 77137 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Kuivatut luomuhedelmät ja -marjat ovat lisäaineettomia naposteltavia. Niissä on paljon vitamiineja sekä kivennäis- ja hivenaineita, joten saat herkutellessasi annoksen terveellistä energiaa! Luomulaatuiset hedelmät ja marjat ovat tummempia ja usein maukkaampia kuin ei-luomut, sillä luomussa ei käytetä lainkaan rikkidioksidia tummumisen estämiseksi.

Luumu tunnetaan parhaiten sen vatsan toimintaa tasapainottavasta vaikutuksesta –  varsinkin jos ongelmana on niin sanotusti tulppa putkessa. Luomulaatuinen ja kivetön luumu sisältää antosyaaneja, kuitua, K-vitamiinia, kaliumia sekä sorbitolia, joka laittaa vauhtia suolen toimintaan. Alhaisen glykeemisen indeksin omaava luumu sopii vähäkalorisena ja kuitupitoisena hedelmänä myös hyvin painonhallintaan.

Vinkki: Myös kuivatuilla viikunoilla on luumun kaltaisia vaikutuksia suolen toimintaan.

Napostele luumuja sellaisenaan tai liotettuna tai käytä niitä jälkiruokiin ja leivonnaisiin.

Ainesosat: Luumu*. *luomutuotantoa. Säilytettävä kuivassa ja viileässä. Ei keinotekoisia lisäaineita tai säilöntäaineita. Saattaa sisältää jäämiä luumunkivistä.

Ravintoarvot/100g: Energia 1060 kJ (254 kcal), rasva 0,4 g (josta tyydyttynyttä 0,1 g), hiilihydraatit 57,0 g (josta sokereita 38 g), ravintokuitu 7,0 g, proteiini 2,0 g, suola 0,005 g.

Alkuperämaa: Ranska

Pakattu samassa tilassa, jossa käsitellään pähkinöitä, siemeniä, manteleita, sulfiitteja, gluteenia, viljoja, soijaa, maitoa ja laktoosia sisältäviä tuotteita.

Lisätiedot

Koko

1 kg, 100g, 500g