Mustapippuri eteerinen öljy, 10 ml

13,95

Metsäisen kuiva ja lämpimän mausteinen mustapippurin eteerinen öljy energisoi, lämmittää lihaksia ennen urheilusuoritusta, vilkastuttaa verenkiertoa ja nopeuttaa palautumista. Käytä eteeristä öljyä vartaloöljyissä,  tuoksulyhdyssä tai kosmeettisiin tuotteisiin.

5 varastossa

Kuvaus

Eteerinen mustapippuriöljy höyrytislataan kuivatuista ja murskatuista pippureista. Eteerisessä mustapippuriöljyssä on terävä, metsäisen kuiva ja lämpimän mausteinen tuoksu. Mustapippuriöljy energisoi, lämmittää lihaksia ennen urheilusuoritusta, vilkastuttaa tehokkaasti verenkiertoa ja nopeuttaa palautumista. Eteerisellä mustapippuriöljyllä voit myös lisätä lämmintä ja mausteista sävyä kosmeettisiin ja aromaterapeuttisiin tuotteisiin.

Aasiasta, Intian Keralasta lähtöisin oleva mustapippuri on kuulunut vuosituhansia intialaiseen ruokakulttuuriin. Keskiajalla pippuri oli arvokas tuontimauste ja maksuväline, jolla nähtiin myös olevan useita terveyshyötyjä.

Ainesosat: Piper niqrum (mustapippuri) eteerinen öljy

Käyttöohje: Voit käyttää eteerisiä öljyjä esimerkiksi vartaloöljyn valmistukseen. Lisää mieltymyksesi mukaan muutama tippa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen (noin 15 ml) neutraalia ihonhoitoöljyä. Öljyksi soveltuu hyvin esimerkiksi jojoba-öljy. Eteerinen öljy sopii myös tunnelman luomiseksi esimerkiksi tuoksulyhtyyn.

Valmistaja: Frantsilan luomuyrttitila

Alkuperämaa: Suomi

Saatat myös pitää...