Ale!

Saksanpähkinä, luomu PÄIVÄYSALE

1,8818,85

Tämän tuotteen parasta ennen päiväys on 21.2.2023.

Hyviä rasvahappoja sisältävä luomulaatuinen saksanpähkinä maistuu sellaisenaan, salaateissa tai jogurtissa kera hunajan ja marjojen!

Klikkaa valikosta haluamasi pakkauskoko.

Kuvaus

Tämän tuotteen parasta ennen päiväys on 21.2.2023.

Saksanpähkinää kutsutaan usein aivopähkinäksi, sillä pähkinän iso muoto muistuttaa aivoja. Pähkinä itsessään on myös todellista aivoruokaa ja saksanpähkinää pidetäänkin pähkinöistä terveellisempinä. Saksanpähkinän suurin voima muihin pähkinöihin verrattaessa on sen omega-3-rasvahapoissa, jotka ovat aivoille välttämättömiä. Siksi pähkinää suositellaan päivittäiseen käyttöön. Hyvät rasvahapot saa parhaiten aivojen käyttöön, kun saksanpähkinät pureskelee suussa kunnolla.

Saksanpähkinä sopii hyvin ruoanlaittoon ja leivontaan, joissa sitä käytetään kokonaisena sekä rouheena. Saksanpähkinöitä kannattaa nauttia käsittelemättöminä ja raakoina, sillä niiden herkät monityydyttymättömät rasvat eivät kestä paistamista.
Saksanpähkinä on myös loistava lisä juustotarjottimella tai sellaisenaan marjojen kanssa nautittuna. Joidenkin suuhun saksanpähkinä saattaa maistua hieman kitkerältä, mutta kitkeryyttä lievittää pähkinöiden liottaminen.

Saksanpähkinöitä ei kannata hamstrata liikaa varastoon, sillä pähkinät härskiintyvät helposti ja alkavat maistumaan kitkeriltä, varsinkin jos niitä säilyttää väärin. Pähkinät säilyvät parhaiten viileässä, poissa suorasta auringonvalosta. Saksanpähkinöitä voi myös pakastaa, sillä pakastetut pähkinät säilyvät hyvinä jopa vuoden.

Ainesosat: SAKSANPÄHKINÄ*. *luomutuotantoa. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Ravintoarvot/100 g: energia 2738 kJ (654 kcal), rasva 65,2 g (josta tyydyttynyttä 6,2 g), hiilihydraatit 13,7 g (josta sokereita 2,6 g), ravintokuitu 6,7 g, proteiini 15,2 g, suola 0,000 g. Ei keinotekoisia lisäaineita tai säilöntäaineita.

Alkuperämaa / pakkausmaa: Moldova

Pakattu samassa tilassa, jossa käsitellään pähkinöitä, siemeniä, rikkidioksidia, soijaa, maitoa ja gluteenia sisältäviä tuotteita.

 

Lisätiedot

Koko

1 kg, 100g, 300g, 500g