Macadamia

5,9959,90

Täyteläinen macadamiapähkinä on pähkinöiden aatelistoa!
Kuitupitoinen ja korkean rasvapitoisuuden omaava macadamiapähkinä sisältää hyvien rasvojen lisäksi runsaasti myös mm. E- ja B-vitamiineja, tiamiinia, magnesiumia, kaliumia, fosforia sekä rautaa.

Klikkaa valikosta haluamasi pakkauskoko.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

Macadamia, kermaisen täyteläinen ja maukas pähkinä!  Makadamiapähkinä tai macadamiapähkinä eli australianpähkinä (Macadamia integrifolia) on kotoisin alunperin Australian itärannikolta. Macadamiapähkinä on usein luokiteltu maailman arvokkaimmaksi pähkinäksi, sillä sen viljely ja käsittely on työlästä sekä monimutkaista.

Kuitupitoinen ja korkean rasvapitoisuuden omaava macadamiapähkinä sisältää hyvien rasvojen lisäksi runsaasti myös mm. E- ja B-vitamiineja, tiamiinia, magnesiumia, kaliumia, fosforia sekä rautaa. Vastaavasti macadamiapähkinässä on verrattaen vähemmän hiilihydraatteja kuin muissa pähkinöissä.

Macadamia soveltuu erittäin hyvin napostelun lisäksi erilaisiin jälkiruokiin, mutta myös esim. salaatteihin, keittoihin ja leivontaan. Täyteläisen kermaisen makunsa ansiosta pähkinä sopii hyvin myös erilaisten kastikkeiden ja pestojen raaka-aineeksi.

Rasvapitoisuutensa vuoksi suosittelemme säilyttämään makadamiapähkinät tiivisti suljettuna kuivassa ja viileässä, niin ne maistuvat herkullisilta pitkään.

Ainesosat: Macadamiapähkinä

Ravintosisältö / 100g: Energiaa 718 kcal, Rasvaa 75g, Proteiinia 8g, Hiilihydraatteja 13,5g, Ravintokuitua 8,5g

Alkuperämaa: Australia

Pakattu samassa tilassa, jossa käsitellään pähkinöitä, siemeniä, rikkidioksidia, soijaa, maitoa ja gluteenia sisältäviä tuotteita.

Lisätiedot

Koko

1 kg, 100g, 300g, 500g