Inkivääripala, hedelmäsokeroitu

2,4919,90

Hurja inkivääripala hurmaa makean kirpeällä maullaan! Kevyesti hedelmäsokeroitu, rikitön inkivääripala on kirkkaasti kärjessä suosituimpien tuotteidemme listalla – eikä ihme, sillä mukavasti polttelevan makunsa lisäksi inkiväärillä saattaa olla myös monia terveydelle hyödyllisiä vaikutuksia.

Klikkaa valikosta haluamasi pakkauskoko. Suurempi pakkauskoko – edullisempi hinta. Säästät eurojen lisäksi myös pakkausjätettä!

Kuvaus

Voimakas inkivääri on juurikasvi, jota monet kulttuurit ovat käyttäneet vuosisatojen ajan lääkinnällisiin tarkoituksiin. Inkivääriä on käytetty edistämään hengitysteiden terveyttä, vahvistamaan immuniteettia, ylläpitämään nivelten liikkuvuutta ja parantamaan ruoansulatusta. Myös flunssan hoidossa moni turvautuu inkiväärin tuomaan helpotukseen ja saattaapa inkivääri tarjota helpotusta myös matkapahoinvointiin.

Innostu inkivääristä ja valmista tulisen tujusta inkivääristä maistuvaa teetä, popsi sellaisenaan, pilko paloja puuron sekaan tai käytä monipuolisesti ruoanlaitossa ja leivonnassa. Suosittelemme kokeilemaan inkivääripaloilla höystettyjä muffineita – taatusti hyvää!

Ihanat inkivääripalat saapuvat meille Thaimaan lämmöstä ja säilyvät kuivauksen ansiosta huomattavasti paremmin ja pidempään kuin tuoreet versionsa.

Osta enemmän ja säästä. Suurempi pakkauskoko – edullisempi hinta!

Huomaathan, että inkivääriä ei suositella raskaana oleville tai suurina määrinä monilääkityille.

Ainesosat: Kuivattu inkivääri 90%, fruktoosi 10%. Ei sisällä geenimuunneltuja ainesosia. Säilytettävä kuivassa ja viileässä. Saattaa sisältää jäämiä rikkidioksidista ja soijasta.

Ravintoarvot/100g: energia 1465 kJ (350 kcal), proteiini 0,0 g, hiilihydraatit 85,0 g (josta sokereita 62,0 g), rasva 0,0 g (josta tyydyttynyttä 0,0 g), ravintokuitu 4,0 g, suola 0,088 g.

Alkuperämaa: Thaimaa

Pakattu samassa tilassa, jossa käsitellään pähkinöitä, siemeniä, manteleita, sulfiitteja, gluteenia, viljoja, soijaa, maitoa ja laktoosia sisältäviä tuotteita.

Lisätiedot

Koko

1 kg, 100g, 500g