Musta maca-jauhe, Dragon Superfoods, 100 g

7,95

100 % Luomulaatuinen musta maca-jauhe. Maca on muinainen perulainen superfoodina tunnettu juurikasvi, joka kasvaa korkealla Andien vuoristossa. Maca-jauhe sisältää runsaasti proteiinia ja kuitua, mineraaleja, vitamiineja sekä entsyymejä.

Perinteisessä perulaisessa kulttuurissa macan uskotaan toimivan myös lemmenrohtona. Maca-lajikkeista musta maca on maultaan keskimakea. Lisää esimerkiksi smoothien ja mehun sekaan tai ripottele ruoan päälle.

4 varastossa

Kuvaus

Maca kasvaa korkealla Andien vuoristossa, noin 2500-4500 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella. Mallasmaiselta maistuvalla macalla on pitkät perinteet Perulaisessa kulttuurissa ja ruokavaliossa.

Perinteisesti macaa on käytetään lämpimien juomien seassa kuten kaakaon, kahvin ja teen kanssa, mutta se sopii myös mainiosti lisättäväksi puuroon, smoothieen tai leivonnaisiin.

Macan käytössä suositellaan pitämään viikon tauko aina kolmen viikon käytön jälkeen.

Käyttösuositus: enintään 5-10 g päivässä (1-2 teelusikkaa).

Ainesosat: 100% musta maca-jauhe* (Lepidium meyenii). *Luomu

Ravintoarvot / 100 g: Energia 342 kcal / 1448 kJ, hiilihydraatit 67 g (joista sokereita 24 g), rasva 0,6 g (josta tyydyttynyttä 0,2 g), ravintokuitu 10 g, proteiini 12 g, suola 0,53 g.

Valmistusmaa: Bulgaria