Tiikerin voimasalva, 19 g

22,50

Voimakas ja lämmittävä salva lihaksille ja nivelille sekä tukkoisuuteen. Kipeille lihaksille ja lihasten jumeihin. Salvaa voi käyttää urheilusuoritusten jälkeen virkistämään kehoa. Valmistettu luonnon raaka-aineista, ei sisällä vaseliinia.

Huomaathan, että tämä salva ei sovellu lapsille.

1 varastossa

Kuvaus

Tiikerin voimasalva kipeytyneille lihaksille ja jumeihin. Salvan resepti perustuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen ja etenkin kamferiöljyn tehoon sekä kasvien – kuten mäkikuisman, mesiangervon ja siankärsämön – fytoterapeuttiseen vaikutukseen. Salva on voimakkaasti lämmittävä ja stimuloiva. Salvaa hierotaan paikallisesti kipeytyneisiin kohtiin, kuten niskaan, selkään ja jalkoihin. Salvaa ei tule levittää rikkoontuneelle iholle eikä silmien lähelle. Ainoastaan aikuisille.

Voimakas ja tulinen salva lihaksille ja nivelille sekä tukkoisuuteen. Käytä mm. väsyneelle keholle ja urheilusuorituksien jälkeen. Ei sisällä vaseliinia, luonnonraaka-aineet.

Ainesosat: *Helianthus annuus (Auringonkukka) siemenöljy, Beeswax (Mehiläisvaha), Cinnamomum camphora (Kamferi) eteerinen öljy, Rosmarinus officinalis (Rosmariini) eteerinen öljy, Eugenia caryophyllus (Mausteneilikka) eteerinen öljy, *Olea europaea (Oliivi) öljy, Zingiber officinale (Inkivääri) eteerinen öljy, Lavandula angustifolia (Laventeli) eteerinen öljy, Thymus vulgaris (Timjami) eteerinen öljy, *Capsicum annuum (Cayennepippuri) uutos, Menthol (Mentoli), Cinnamomum zeylanicum (Ceyloninkaneli) eteerinen öljy, Picea mariana (Mustakuusi) eteerinen öljy, Mentha piperita (Piparminttu) eteerinen öljy, *Filipendula ulmaria (Mesiangervo) kukkauutos, *Hypericum perforatum (Mäkikuisma) kukkauutos, *Achillea millefolium (Siankärsämö) kukkauutos, *Arnica montana (Etelänarnikki) kukkauutos, Juniperus communis (Kataja) eteerinen öljy, **Eugenoli, **Geranioli, **Limoneeni, **Linaloli, **Isoeugenoli, **Sitraali, **Betsyylibentsoaatti, **Sinnamaali.

*Luomua
**Eteerisen öljyn luonnollinen osa

Käyttö: Hiero salvaa lievitystä kaipaaville lihaksille ja nivelille. Salva on voimakas: kokeile sitä aluksi pienelle alueelle.

Valmistaja: Frantsilan luomuyrttitila

Alkuperämaa: Suomi

Saatat myös pitää...