Terva-pihkasalva, 19 g

18,95

Desinfioivan, hoitavan ja pehmentävän ominaisuuden ansiosta Frantsilan terva-pihkasalvaa sopii käytettäväksi ihon halkeamissa ja kovettumissa. Ihanan tervaisan tuoksuinen salva tuo helpotusta myös paksuuntuneelle sekä tulehtuneelle iholle, joka tarvitsee pihkan desinfioivaa vaikutusta. Terva-pihkasalva on erinomainen myös hyönteisten pistoksiin. Huomaathan, että tämä salva ei sovellu lapsille.

Kätevän kokoinen, taskussa helposti mukana kulkeva purkki on valmistettu kierrätetystä alumiinista.

8 varastossa

Kuvaus

Terva-pihkasalvan teho perustuu suomalaiseen kansanperinteeseen ja nykytutkimukseen antimikrobisen tervan ja pihkan käytöstä ärtyneen ihon hoidossa. Frantsilan terva-pihkasalva on huipputuote mökkeilijälle, sillä se tarjoaa helpotuksen hyönteisten pistosten aiheuttamaa ihoärsytykseen ja kutinaan. Salva soveltuu myös loistavasti avuksi koville kantapäille sekä halkeilevaan ihoon, ahavoituneelle iholle ja kovettumiin. Sopii koko vartalolle. Ei  sovellu lapsille.

Pakkaukset on valmistettu kierrätysmateriaaleista.

Ainesosat: *Helianthus annuus (Auringonkukka) siemenöljy, Beeswax (Mehiläisvaha), Picea abies (Kuusi) pihka, *Arctium lappa (Isotakiainen) juuriuutos, *Olea europaea (Oliivi) öljy, Pyroleum pini (Terva).

*Luomua

Käyttö: Sivele hoidettavalle alueelle tarvittaessa muutaman kerran päivässä. Ihon halkeamissa, kovettumissa ja paksuuntumissa voit tehostaa hoitovaikutusta peittämällä alueen siteellä. Kantapäiden halkeamissa hoitovaikutusta voi tehostaa levittämällä paksummin salvaa ja pitämällä sukat jalassa yön yli.

Valmistaja: Frantsilan Luomuyrttitila

Alkuperämaa: Suomi

Saatat myös pitää...