Himalajan Ruususuola, karkea 500g

4,30/500g

Himalajan ruususuola – toiselta nimeltään kristallisuola – louhitaan Himalajan vuoriston juurelta jossa se on säilynyt puhtaana ja koskemattomana. Alkuperäisen, jalostamattoman ruususuolan tunnistat sen kauniin punertavasta väristä ja aromikkaasta mausta. Valitse paremmin, voi paremmin!

Karkeaa ruususuolaa suositellaan käytettäväksi vain suolamyllyssä.

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6430033171066 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Organic Healthin Himalajan Ruususuolan punertavat kristallikiteet louhitaan Himalajan vuoriston juurelta ja tuotetaan vastuullisesti Reilun kaupan ehtoja noudattaen (Codex Alimentarius FAO/WHO). Työntekijöille taataan aina turvalliset työolot, terveydenhuolto ja alueen keskitasoa parempi palkka työstä eikä suolan tuotannossa käytetä koskaan lapsityövoimaa. Vaikka suola tuotetaan reilun kaupan periaatteiden mukaisesti, ei reilun kaupan sertifikaattia sille kuitenkaan voida myöntää, koska suola raaka-aineena ei ole viljelytuote. Suolaa on myös puhdas luonnontuote, mutta mitään suolaa ei myöskään voida sertifioida luomuksi.

Toisin kuin valkoinen jalostettu suola, ruususuolaan ei lisätä mitään eikä siitä poisteta mitään. Ruusuolan vaaleanpunertava väri on peräisin mineraaleista ja se sisältääkin luontaisesti pienen pieniä määriä myös muita Himalajan maaperän mineraaleja, kuten mm. kalsiumia, magnesiumia, kaliumia ja rautaa. Ruususuolan erittäin tiivis kiderakenne tekee siitä hitaammin liukenevaa ja aromikkaan pehmeän makuista ja se korostaakin ruoan omia aromeja. Tämä ruususuola on karkeaa ja suurikiteistä ja sitä suositellaan käytettäväksi vain suolamyllyssä.

Ruususuolaa ei prosessoida kemiallisesti, eikä se sisällä mitään lisäaineita. Tämä suola ei sisällä lisättyä jodia. Emme voi kuitenkaan taata tuotteen 100% jodittomuutta. Himalajan ruususuola sopii vähäjodiseen ruokavalioon, konsultoithan kuitenkin tarvittaessa lääkäriäsi jos ruususuolan käyttö askarruttaa.

Kovan kiderakenteen vuoksi karkeaa Himalajan kristallisuolaa suositellaan vain suolamyllyyn.

Ainesosat: Himalajan Kristallisuola (Ruususuola). Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

NaCl >97%. Lisäaineeton, säilöntäaineeton.

Valmistaja: Organic Health

Alkuperämaa: Pakistan

Lisätiedot

Koko

500g