Hamppurouhe, 300g

4,95

Hampunsiemen on ihmisille erinomaista ravintoa. Siemeniä voi syödä kuorineen, jolloin kaikki hyvät ravintoaineet saa kerralla ja hyvälaatuisina. Hampunsiemen tuo ravinteikkuutta ja suutuntumaa sämpylöihin ja muuhun leivontaan. Kokonaiset siemenet voi myös liottaa ja idättää! Hamppurouhe tarjoaa helposti lisäkuitua kaikkeen ruoanlaittoon ja aamiaisiin.

2 varastossa

Kuvaus

Kotimainen hampunsiemen valmistetaan öljyhampusta, jonka viljelyssä ei käytetä lainkaan kasvinsuojeluaineita. Lyhyen kasvukautensa ansiosta siemen ehtii valmistua myös Suomen säässä – siemenet kylvetään keväällä ja sadonkorjuu ajoittuu syksyyn. Hampunsiemenen valmistusprosessi on mekaaninen, ilman korkeita lämpötiloja.

Hamppuöljy sisältää 76  % ihmisille välttämättömiä rasvahappoja, omega-3 (ALA) 22 %, omega-6 (LA) 54 % sekä harvinaisempia rasvahappoja: gammalinoleenihappoa (GLA) 4 % ja stearidonihappoa (SDA) 2 %. Alfalinoleenihappo (ALA) edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 2 g ALA:ta päivittäin. Hampunsiementen proteiini sisältää kaikkia ihmiselle välttämättömiä aminohappoja hyvin imeytyvässä muodossa. Hampunsiemenet eivät sisällä THC:tä (hampun huumaavaa ainesosaa).

Ainesosat: Hamppurouhe.

Ravintoarvot/100g: energia 1700 kJ (406 kcal), hiilihydraatti 42 g (josta sokereita 2,5 g), rasva 10 g (josta: tyydyttynyttä 0,8 g, kertatyydyttymättömiä rasvahappoja 1,2 g, monityydyttymättömiä rasvahappoja 7,1 g), proteiini 31 g, ravintokuitu 39,5 g, suola 0 g. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Valmistaja: Impolan Kasvitila

Alkuperämaa: Suomi