Laventelisalva, 19 g

14,95

Koko perheen laventelisalva ihoa ja mieltä rauhoittamaan. Laventelisalva sopii ärtyneen ihon rauhoittamiseen, myös auringossa oleilun jälkeen. Laventelin tuoksu tunnetaan rauhoittavasta ja tyynnyttävästä vaikutuksestaan.

Pakkaus on valmistettu kierrätysmateriaalista.

10 varastossa

Kuvaus

Laventelisalvan rauhoittava vaikutus perustuu laventeliin ja siitä saatavaan eteeriseen öljyyn. Laventeli on yksi arvostetuimpia kasveja kautta historian, jo antiikin aikana sen tiedettiin puhdistavan ja rauhoittavan ihoa. Laventelisalva sopii ärtyneen ihon rauhoittamiseen, ja sitä voi sivellä myös auringonoton jälkeen. Laventelin tuoksulla on rentouttava funktio: se tyynnyttää levotonta mieltä. Sivele ohuelti ennen nukkumaanmenoa ja stressaantuneena ohimoille, sekä muihin kehon pulssipisteisiin, kuten ranteisiin. Koko perheen tuote, sopii myös lapsille.

Ainesosat: *Simmondsia chinensis (Jojoba) siemenöljy, *Beeswax (Mehiläisvaha), *Rosa canina (Ruusunmarja) siemenöljy, *Helianthus annuus (Auringonkukka) siemenöljy, *Lavandula angustifolia (Laventeli) eteerinen öljy, *Lavandula angustifolia (Laventeli) kukkauutos, *Viola tricolor (Keto-orvokki) uutos, **Linaloli, **Geranioli, **Limoneeni, **Sitronelloli.

*Luomua
**Eteerisen öljyn luonnollinen osa

Käyttö: Sivele hoidettavalle alueelle tarvittaessa pari kertaa päivässä. Mielen rauhoittamiseen ja unen tulon helpottamiseen sivele salvaa ohimoille, rinta-alueelle ja jalkapohjiin. Sopii myös lapsille ja vauvoille.

Valmistaja: Frantsilan luomuyrttitila

Alkuperämaa: Suomi

Saatat myös pitää...