Saksanpähkinä, kuorellinen

2,1921,90

Ravinteikas saksanpähkinä omassa kuoressaan! Hyviä rasvahappoja sisältävä luomulaatuinen saksanpähkinä maistuu sellaisenaan, salaateissa tai jogurtissa kera hunajan ja marjojen.

Klikkaa valikosta haluamasi pakkauskoko.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,

Kuvaus

Ravinteikas saksanpähkinä omassa kuoressaan! Saksanpähkinää kutsutaan usein aivopähkinäksi, sillä pähkinän iso muoto muistuttaa aivoja. Pähkinä itsessään on myös todellista aivoruokaa ja saksanpähkinää pidetäänkin pähkinöistä terveellisempinä. Saksanpähkinän suurin voima muihin pähkinöihin verrattaessa on sen omega-3-rasvahapoissa, jotka ovat aivoille välttämättömiä. Siksi pähkinää suositellaan päivittäiseen käyttöön. Hyvät rasvahapot saa parhaiten aivojen käyttöön, kun saksanpähkinät pureskelee suussa kunnolla.

Saksanpähkinä sopii hyvin ruoanlaittoon ja leivontaan, joissa sitä käytetään kokonaisena sekä rouheena. Saksanpähkinöitä kannattaa nauttia käsittelemättöminä ja raakoina, sillä niiden herkät monityydyttymättömät rasvat eivät kestä paistamista.
Saksanpähkinä on myös loistava lisä juustotarjottimella tai sellaisenaan marjojen kanssa nautittuna. Joidenkin suuhun saksanpähkinä saattaa maistua hieman kitkerältä, mutta kitkeryyttä lievittää pähkinöiden liottaminen.

Saksanpähkinä on herkkä lämpötilavaihteluille, joten niitä ei kannata hamstrata liikaa varastoon. Pähkinät säilyvät parhaiten viileässä, poissa suorasta auringonvalosta. Saksanpähkinöitä voi myös pakastaa, sillä pakastetut pähkinät säilyvät hyvinä jopa vuoden.

Ainesosat: SAKSANPÄHKINÄ*

*luomutuotantoa

Ravintoarvot/100 g: Energia 2879 kJ (696 kcal), rasva 66,3 g (josta tyydyttynyttä 0,0 g), hiilihydraatit 6,3 g (joista sokereita 4,6 g), ravintokuitu 6,2 g, proteiini 15,3 g, suola 0,010 g.

Alkuperämaa/ pakkausmaa: Italia

Pakattu samassa tilassa, jossa käsitellään pähkinöitä, siemeniä, rikkidioksidia, soijaa, maitoa ja gluteenia sisältäviä tuotteita.

Lisätiedot

Koko

1 kg, 100g, 300g, 500g