Umamijauhe Beef’ish, Uhhmami, 40 g

5,95

Beef’ish on maukas ja täyteläinen kasviperäinen liemijauhe. Tämä aromikas maustejauhe sopii erinomaisesti ruokiin, joihin haluat lisätä rikasta makua reippaasti. Käytä sitä viilokissa ja haudutetuissa ruoissa,  keitoissa ja liemissä – missä ikinä keksitkään! Tämä maustejauhe loistaa niin perinteisissä kuin moderneissa vegeruokalajeissa.

Kuvaus

Uuu mami – mitä makuja!

Uhhmamin umamijauheet ovat Michelin-kokki Frank Lanzin kehittämiä, 100% vegaanisia ja luomuja maustejauheita, jotka mullistavat vegaanisen kokkailun. Uhhmamissa ei ole kyse lihapohjaisten makujen jäljittelemisestä, vaan niiden keksimisestä uudelleen luovalla ja maistuvalla tavalla. Kaikki kahdeksan makua ovat vegaanisia, gluteenittomia sekä maidottomia ja imitoivat esikuvaansa niin hyvin, että jauheita ei ihan heti uskoisi vegaanisiksi. Uhhmami tuo vegeilyyn aivan uusia ulottuvuuksia ja makuprofiileja – ja miten helposti! Jauheita voi käyttää mitä erilaisin tavoin: sekoitettuna lämpimiin ja kylmiin ruokiin, ripoteltuna salaattien tai naposteltavien päälle, levitteiden ja tahnojen ainesosana – vain mielikuvitus on rajana.

Ainesosat: Suola, tärkkelys*, dekstroosi*, hiivauute*, mausteet*, aromit luontaisista kasviuutteista. *luomu. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Ravintoarvot/100 g: energia 789 kJ (188 kcal), rasva 0,2 g (josta tyydyttynyttä <0,1 g), hiilihydraatit 46,2 g (josta sokereita 14,5 g), proteiini 0,2 g, suola 45,000 g.

Alkuperämaa / pakkausmaa: Espanja

Luomusertifikaatti: ES-ECO-024-MU

Saatat myös pitää...