Umamijauhe Cheese’ish, Uhhmami, 40 g

5,95

Mainio kasvipohjainen vaihtoehto parmesaanille – täynnä juustoista umamin makua! Tämä maustejauhe sopii käytettäväksi monipuolisesti kaikenlaiseen ruoanlaittoon: kastikkeisiin, marinadeihin, salaatteihin, pastoihin, patoihin ja kasvisgratiiniin. Cheese’ishiä voi ripotella suoraan pasta-annoksen päälle tai caesar-salaattiin, ja se sopii myös täydellisesti parmesaanin tilalle kasvipohjaiseen pestoon!

Kuvaus

Uuu mami – mitä makuja!

Uhhmamin umamijauheet ovat Michelin-kokki Frank Lanzin kehittämiä, 100% vegaanisia ja luomuja maustejauheita, jotka mullistavat vegaanisen kokkailun. Uhhmamissa ei ole kyse lihapohjaisten makujen jäljittelemisestä, vaan niiden keksimisestä uudelleen luovalla ja maistuvalla tavalla. Kaikki kahdeksan makua ovat vegaanisia, gluteenittomia sekä maidottomia ja imitoivat esikuvaansa niin hyvin, että jauheita ei ihan heti uskoisi vegaanisiksi. Uhhmami tuo vegeilyyn aivan uusia ulottuvuuksia ja makuprofiileja – ja miten helposti! Jauheita voi käyttää mitä erilaisin tavoin: sekoitettuna lämpimiin ja kylmiin ruokiin, ripoteltuna salaattien tai naposteltavien päälle, levitteiden ja tahnojen ainesosana – vain mielikuvitus on rajana.

Ainesosat: Maissijauho*, sipuli*, suola, hiivauute*, aromit luontaisista kasviuutteista. *luomu. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Ravintoarvot/100 g: energia 974 kJ (233 kcal), rasva 2,2 g (josta tyydyttynyttä 0,0 g), hiilihydraatit 50,4 g (josta sokereita 9,4 g), proteiini 5,7 g, suola 25,000 g.

Alkuperämaa / pakkausmaa: Espanja

Luomusertifikaatti: ES-ECO-024-MU

Saatat myös pitää...