X

Hakutulokset

    Gluteeniton piparitaikinamix, 350 g, Bett’r

    6,95

    Bett’r piparkakkutaikinaseos on maustettu perinteisillä jouluisilla mausteilla; kanelilla, inkiväärillä, kardemummalla ja neilikalla. Makeutta piparkakkuihin tuo tavallista sokeria ravinteikkaampi kookossokeri, jonka glykeeminen indeksi on myös matalampi kuin valkoisella sokerilla.  Valmis seos on ihana vaivaton tapa valmistaa piparkakkuja: lisää seokseen vettä, haluamaasi kasvijuomaa ja rasvaa, muotoile keksit ja paista.

    Vegaaninen, gluteeniton ja soijaton.

    Kuvaus

    Ainesosat: Kookossokeri*, riisijauho*, maniokkijauho*, gluteeniton KAURAjauho*, chia-proteiini*, Ceylonin kanelijauhe*, leivinjauhe* (maissitärkkelys*, happamuudensäätöaine (viinikivi), nostatusaine (natriumvetykarbonaatti)), inkiväärijauhe* (0,6 %), bourbon-vaniljajauhe*, kardemummajauhe*, suola, neilikkajauhe*. Saattaa sisältää jäämiä maapähkinöistä, pähkinöistä ja seesamista. *Luomu. Säilytä kuivassa, viileässä ja valolta suojattuna.

    Valmistus:
    1. Kuumenna uuni 185 °C:seen (165 °C kiertoilmauuni). Valmistele leivinpaperilla varustettu uunipelti.
    2. Kaada keksiseos kulhoon ja lisää 55 ml öljyä tai sulatettua voita ja 105 ml vettä, maitoa tai kasvijuomaa.
    3. Sekoita huolella. Kauli taikina noin 5 mm paksuksi ja leikkaa halutut muodot.
    4. Paista 185 °C:n lämpötilassa (165 °C kiertoilmauuni) 10-12 minuuttia.

    Ravintoarvot/100 g: Energiaa 368 kcal / 1556 kJ, rasvaa 2 g *joista tyydyttyneitä 0,4 g, hiilihydraatteja 78 g
    *joista sokereita 38 g, ravintokuitua 6,1 g, proteiinia 6,8 g, suola 0,43 g.

    Alkuperämaa/pakkausmaa: Bulgaria

    Luomusertifikaatti: BG-BIO-22

    Lisätiedot

    Paino 0,36 kg (kilogramma)

    Saatat myös pitää...