Hamppuproteiini, 300 g

12,95

Hamppuproteiinijauhe sisältää proteiinia 46 %, jonka lisäksi se sisältää kuitua ja hyviä rasvoja. Hampunsiemenen proteiini on erittäin laadukasta, sisältäen kaikkia välttämättömiä aminohappoja helposti imeytyvässä muodossa.
Jauheessa on miellyttävä, mieto maku. Käytä hamppuproteiinia muiden proteiinijauheiden tapaan: surauta smoothien joukkoon tai ripottele esim. jogurtin päälle.

8 varastossa

Kuvaus

Kotimainen hampunsiemen valmistetaan öljyhampusta, jonka viljelyssä ei käytetä lainkaan kasvinsuojeluaineita. Lyhyen kasvukautensa ansiosta siemen ehtii valmistua myös Suomen säässä – siemenet kylvetään keväällä ja sadonkorjuu ajoittuu syksyyn. Hampunsiemenen valmistusprosessi on mekaaninen, ilman korkeita lämpötiloja.

Hamppuöljy sisältää 76  % ihmisille välttämättömiä rasvahappoja, omega-3 (ALA) 22 %, omega-6 (LA) 54 % sekä harvinaisempia rasvahappoja: gammalinoleenihappoa (GLA) 4 % ja stearidonihappoa (SDA) 2 %. Alfalinoleenihappo (ALA) edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 2 g ALA:ta päivittäin. Hampunsiementen proteiini sisältää kaikkia ihmiselle välttämättömiä aminohappoja hyvin imeytyvässä muodossa. Hampunsiemenet eivät sisällä THC:tä (hampun huumaavaa ainesosaa).

Hamppuproteiinin valmistaa kotimainen Impolan Kasvitila, joka toimii Sastamalassa Kämmäkän kylässä. Tila on ollut saman suvun hallussa jo 1800-luvun lopulta lähtien ja nykyinen yrittäjä Kaarlo Impola on järjestyksessä neljäs isäntä. Tila sijaitesee rauhallisella maaseudulla kaukana isoista liikenteen tai teollisuuden keskittymistä. Impolan päätuotantokasvi on öljyhamppu, josta on jalostettuna moneksi. Hamppua on saatavilla niin kokonaisena, kuorittuna ja rouheena, kuin sekoitettuna mysliin ja puuroon sekä jauhettuna proteiinijauheeksi.

Ainekset: Hamppuproteiinijauhe. Säilytettävä kuivassa ja viileässä. Proteiinipitoisuus 46%.

Ravintoarvot/100g: energia 1569 kJ (376 kcal), rasva 14,0 g (josta tyydyttynyttä 1,3 g), hiilihydraatit 4,6 g (josta sokereita 2,7 g), ravintokuitu 23,6 g, proteiini 46,0 g, suola 0,000 g.

Valmistaja: Impolan kasvitila

Alkuperämaa / pakkausmaa: Suomi

Saatat myös pitää...