Umamijauhe Blue Cheese’ish, Uhhmami, 40 g

5,95

Uu mami – mikä vahva ja täyteläinen sinihomejuuston maku! Ilman sitä juustoa tietenkin, sillä kaikki Uhhmami-mausteet ovat vegaanisia. Blue Cheese’ish sopii parhaiten kermaisiin pastoihin, tuomaan täyteläisyyttä kastikkeisiin tai ripoteltuna salaatin sekaan. Sopii mainiosti myös villiyrttien pariksi vaikkapa salaatinkastikkeisiin.

Kuvaus

Uuu mami – mitä makuja!

Uhhmamin umamijauheet ovat Michelin-kokki Frank Lanzin kehittämiä, 100% vegaanisia ja luomuja maustejauheita, jotka mullistavat vegaanisen kokkailun. Uhhmamissa ei ole kyse lihapohjaisten makujen jäljittelemisestä, vaan niiden keksimisestä uudelleen luovalla ja maistuvalla tavalla. Kaikki kahdeksan makua ovat vegaanisia, gluteenittomia sekä maidottomia ja imitoivat esikuvaansa niin hyvin, että jauheita ei ihan heti uskoisi vegaanisiksi. Uhhmami tuo vegeilyyn aivan uusia ulottuvuuksia ja makuprofiileja – ja miten helposti! Jauheita voi käyttää mitä erilaisin tavoin: sekoitettuna lämpimiin ja kylmiin ruokiin, ripoteltuna salaattien tai naposteltavien päälle, levitteiden ja tahnojen ainesosana – vain mielikuvitus on rajana.

Ainesosat: Maissijauho*, suola, hiivauute*, aromit luontaisista kasvisuutteista. *luomu. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Ravintoarvot/100 g: energia 965 kJ (231 kcal), rasva 2,0 g (josta tyydyttynyttä 0,0 g), hiilihydraatit 49,9 g (josta sokereita 9,4 g), proteiini 5,7 g, suola 25,000 g.

Alkuperämaa / pakkausmaa: Espanja

Luomusertifikaatti: ES-ECO-024-MU

Saatat myös pitää...