Umamijauhe Vegetables, Uhhmami, 40 g

5,95

Vegaaninen kasvismaustejauhe! Tässä maustejauheessa ilottelevat yrttien ja herkullisten vihannesten selkeät aromit. Vegaaninen vaihtoehto kasvisliemikuutiolle kaikenlaiseen ruoanlaittoon, kun haluat lisätä ruokaan kasvisten täyteläistä makua. Kokeile keittoihin ja risottoihin!

Kuvaus

Uuu mami – mitä makuja!

Uhhmamin umamijauheet ovat Michelin-kokki Frank Lanzin kehittämiä, 100% vegaanisia ja luomuja maustejauheita, jotka mullistavat vegaanisen kokkailun. Uhhmamissa ei ole kyse lihapohjaisten makujen jäljittelemisestä, vaan niiden keksimisestä uudelleen luovalla ja maistuvalla tavalla. Kaikki kahdeksan makua ovat vegaanisia, gluteenittomia sekä maidottomia ja imitoivat esikuvaansa niin hyvin, että jauheita ei ihan heti uskoisi vegaanisiksi. Uhhmami tuo vegeilyyn aivan uusia ulottuvuuksia ja makuprofiileja – ja miten helposti! Jauheita voi käyttää mitä erilaisin tavoin: sekoitettuna lämpimiin ja kylmiin ruokiin, ripoteltuna salaattien tai naposteltavien päälle, levitteiden ja tahnojen ainesosana – vain mielikuvitus on rajana.

Ainesosat: Suola, tärkkelys*, dekstroosi*, hiivauute*, mausteet*, aromit luontaisista kasviuutteista. *luomu. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Ravintoarvot/100 g: energia 789 kJ (188 kcal), rasva 0,2 g (josta tyydyttynyttä <0,1 g), hiilihydraatit 46,2 g (josta sokereita 14,5 g), proteiini 0,2 g, suola 45,000 g.

Alkuperämaa / pakkausmaa: Espanja

Luomusertifikaatti: ES-ECO-024-MU

Saatat myös pitää...