Lasinen idätysastia, Germline

16,95

Helppo ja kätevä lasinen idätysastia,  joka sopii myös pieneen tilaan sekä yhden tai kahden henkilön ituannoksen valmistamiseen. Tuote on ftalaatti- ja BPA-vapaa.

6 varastossa

Kuvaus

Käyttö:  Aloita puhdistamalla idätysastia puhtaalla vedellä ja pienellä määrällä astianpesuainetta. Huuhtele hyvin. Ei sovellu astianpesukoneeseen.

1. Kaada ruokalusikallinen siemeniä säiliöön.
2. Täytä säiliö vedellä ja laita kansi päälle. Anna siementen liota yön yli.
2. Seuraavana aamuna tyhjennä säiliö vedestä. Aseta idätyspurkki jalustalleen niin että vesi pääsee valumaan pois.
3. Huuhtele siemenet kaksi kertaa päivässä täyttämällä astia kylmällä vedellä. Ravista siemeniä kunnolla, jotta ne irtoavat toisistaan. Tyhjennä vesi aina tämän jälkeen ja aseta astia jalustalleen niin että vesi pääsee valumaan pois.
Toista huuhtelua kaksi kertaa päivässä kunnes idut ovat valmiit. Germline-siemenissä on ilmoitettu kullekin tuotteelle arvioitu valmistumisaika. Kun idut ovat itäneet tarpeeksi ovat ne valmiita syötäväksi. Valmiit idut säilyvät syömäkelpoisina muutamia päiviä.

Jokaisen idättämisen jälkeen puhdista idätysastia huolellisesti astianpesuaineella, käyttäen pehmeää harjaa, jolla saa myös ristikon reiät puhtaaksi. Lasipurkin voi myös puhdistaa huuhtelemalla se pesun jälkeen käyttäen kattilassa tai vedenkeittimessä kuumennettua vettä. Huom. muoviosa ei kestä kiehuvaa vettä.

Ftalaatti- ja BPA-vapaa.

Koko: Korkeus 17 cm, halkaisija 8 cm.

Valmistusmaa: Ranska

Saatat myös pitää...